Webinar Safety Analyse Card Tool 4 juni 13:30 uur

  • door

Zero Coding Power organiseert samen met Safety Analyse op donderdag 4 juni om 13:30 uur een webinar waar de Safety Analyse Card  (SAC) Tool geïntroduceerd en gedemonstreerd wordt. Zero Coding Power (uit de Ondernemers Fabriek Drenthe in Assen) heeft met behulp van het no-code platform WEM de SAC-tool ontwikkeld. Twee Drentse ondernemers (Zero Coding Power uit Hoogeveen en Safety Analyse uit Nieuw Amsterdam) vonden elkaar bij een Zakennet bijeenkomst in Emmen. Safety Analyse is al jaren een begrip in het helpen van bedrijven in o.a. Noord Nederland bij het doen van risico inventarisaties. Bedrijven willen het veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers graag vergroten. Veel bedrijven maken voor het melden van een (bijna) ARBO en/of Milieu incidenten gebruik van papieren incident rapporten of een eenvoudige Excel sheet waar de meldingen in worden bijgehouden. Safety Analyse had al langer het idee dit te automatiseren maar had daarvoor niet de kennis en kunde in huis. Zero Coding Power is in 2019 gestart en ontwikkelt met een no-code platform razend snel web applicaties. een samenwerkingsverband was snel ontstaan. De business kennis kwam bij Safety Analyse vandaan en Zero Coding Power ontwikkelde in korte tijd een prachtige applicatie. Een mooi voorbeeld van samenwerkende Drentse ondernemers.

Met de SAC-Tool kunnen (potentiële ) ARBO of/of Milieu incidenten gemeld, geregistreerd en opgevolgd worden. De tool is speciaal ontwikkeld om de werkomgeving van medewerkers veiliger te maken en het veiligheidsbewustzijn binnen een bedrijf te vergroten. Jaarlijks vinden er landelijk nog 230.000 arbeidsongevallen plaats, waarvan 60-80 met dodelijke afloop. Heeft u interesse? Meld u dan aan voor de webinar op 4 juni om 13:30 uur.

Registreren kan via de volgende link : https://sac-webinar.live.wem.io

Meer informatie over de tool kunt u vinden op https://www.safetyanalyse.nl/software/safetyanalaysecard/.

Meer informatie over het razend snel ontwikkelen van webapplicaties (tot 10x sneller dan traditioneel) kunt u vinden op https://zerocodingpower.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *